Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Technische producten kopen

Technischeprodukten.nl is dé leverancier als het gaat om technische producten voor diverse branches zoals de bouw en de industrie. Wij kunnen u adviseren als het bijvoorbeeld gaat om het lijmen, afdichten of reinigen van bepaalde gebieden. Wij leveren al onze producten zeer snel. Als u voor 4 uur ’s middags een bestelling plaatst, dan ontvangt u uw producten de volgende dag al in huis of op het gekozen leverpunt. 

Over Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl is opgericht door Rieneke, Jeanette, Jan, Rien en Rosalie. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw specifieke vragen over onze technische producten. Wij zijn niet voor niets al meer dan 20 jaar professional op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Wij delen dan graag onze vakmanschap en ervaring met u. Als u bij ons producten aanschaft, dan krijgt u direct advies op maat zodat u de juiste producten aanschaft voor uw specifieke klus. Ondanks dat het een webshop is, staan wij op elk gewenst moment voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u altijd van tevoren een offerte aanvragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alle producten zijn zeer hoogwaardig en ontwikkelt voor de industrie, techniek en/of bouw. Bovendien vindt u meer dan 2.043 producten in onze webshop en als u niet precies weet waar u naar op zoek bent of als u niet precies weet welk product het beste bij uw klus past, dan denken wij graag met u mee zodat u geen miskoop begaat. 

Soorten boren in de webshop

U kunt in onze webshop terecht voor diverse boren. Wij begrijpen dat deze keuze erg lastig kan zijn. Daarom zetten wij een aantal boren voor u op een rijtje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de cobalt boor. Dit type is vooral geschikt om te boren in harde metaalsoorten, zoals bijvoorbeeld aluminium. Ook kunt u kiezen voor de HSS metaalboren met een splitpoint. Deze is juist geschikter voor zachtere metaalsoorten en/of kunststoffen. De verzinkboor kan juist boorgaten goed afwerken en de machinetap is geschikt voor doorlopende gaten. Heeft u liever geen metaalboor? Dan hebben wij ook nog een aantal houtboren waar u uit kunt kijken. De slangenboor maakt perfecte cirkels en is goed in het afveren van hitte. Ook nog kunt u kiezen uit betonboren voor zwaarder werk.