Speelhuisjeskeuze
Home

Muurstickers als nieuwe en vrolijke decoratie

Muurstickers zijn een nieuwe en mooie trend in de interieurwereld. Met deze vorm van decoratie geef je een vrolijke nooit aan elke kamer in het huis. De talrijke vrolijke motieven waaruit je kunt kiezen passen prima in de babykamer, kinderkamer of woonkamer.

Gemakkelijk aan te brengen

Muurstickers zijn erg populair omdat ze makkelijk aan te brengen zijn. Deze vorm van decoratie is namelijk gemaakt van vinyl en daardoor erg dun. De stickers plakken gemakkelijk aan elk glad muuroppervlak. Het maakt niet uit of je ze plakt tegen glas, hout, behang en spiegels. Alleen natte en koude muren kun je beter vermijden. Eventueel kun je ook testen of de muurstickers op een bepaalde ondergrond goed blijven plakken. Plak ’s nachts plakband op de ondergrond. Als het in de ochtend nog steeds plakt, is de ondergrond geschikt voor muurstickers en kun je beginnen met decoreren.

Elke gewenste decoratie

Muurstickers zijn bovendien erg makkelijk te verwijderen. Zonder enige schade haal je ze gewoon weer van de muur. Nog nooit was het creëren van een nieuwe stijl in een kamer zo makkelijk. Zo blijft je huis op een goedkope manier fris en verrassend. Muurstickers bieden voor elk wat wils. Kies bijvoorbeeld een mooie auto muursticker voor de kinderkamer, of waan je in de dierenwereld met een sticker van een leeuw of giraffe. Ook tijdelijke decoratie is natuurlijk snel geregeld; decoreer je huiskamer als verrassing voor je kinderen in met een speciaal thema, zoals tijdens Halloween! 

Natuurlijk bezoek je Nederlands grootste Muursticker leverancier: Stickerparadijs.nl

http://www.stickerparadijs.nl/