Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Maak van je tuin een verlengde van je woning

Ben je graag buiten en is je tuin toe aan een make-over? Dan is het misschien een goed idee om je eens te verdiepen in de mogelijkheden voor een tuinhuisje, veranda of overkapping. Een buitenhuisje in je achtertuin biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zie het als een verlengde van je woning. Je kunt met een tuinhuisje ook gezellig buiten in de zon dineren, of een barbecue organiseren voor je familie en vrienden. Daarnaast biedt een tuinhuis ook mogelijkheden tot opbergruimte. Combineer bijvoorbeeld een open zitgedeelte met een opbergruimte en kies hierbij zelf de afmetingen. Doordat een tuinhuis helemaal op maat gemaakt kan worden kun je deze naadloos aansluiten op de afmetingen van je achtertuin. Benieuwd naar de vele verschillende mogelijkheden? Lees verder en wij vertellen je alles wat je moet weten.

Een tuinhuis van hoge kwaliteit

Wanneer je een tuinhuisje in je tuin wilt, zijn er tal van aspecten waar je rekening mee moet houden. Allereerst natuurlijk de uiterlijke kenmerken. Hoe komt het huisje er precies uit te zien? Van welke soort hout wordt deze gemaakt en welke kenmerken moeten in het ontwerp worden verwerkt? Maar ook het functionele aspect is van groot belang. Wanneer je het idee hebt om een tuinhuisje te nemen is het verstandig om vooraf veel inspiratie op te doen. Vergelijk verschillende houten tuinhuisjes met elkaar en stel voor jezelf vast wat je wel en niet mooi vindt, en waarom. Ga bijvoorbeeld naar https://www.woodpro.nl/shop/tuinhuizen/ en bekijk de verschillende mogelijkheden.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

Een op maat gemaakt tuinhuisje kan in prijs aanzienlijk variëren. Afhankelijk van je wensen en eisen kun je het houten tuinhuisje helemaal naar eigen wens inrichten. De afmeting, kwaliteit van het hout en meer keuzes hebben aanzienlijke invloed op de uiteindelijke prijs. Hoe groter het tuinhuisje en hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de prijs uiteindelijk zal liggen.