Speelhuisjeskeuze
Home

Lekker Buiten Spelen

Als kind wil je wanneer het lekker weer is natuurlijk met al je vriendjes en vriendinnetjes buiten spelen. Gelukkig zijn er buiten heel veel leuke dingen te doen voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes! We zullen daarom voor jou even wat leuke dingen op een rij zetten.

 

Wat is er nou vetter dan een eigen hindernissen parcours in je tuin of in het park. Je kan van alles gebruiken om dit op te zetten! Je kan de ladder pakken, emmers, touw, lint, elastieken, stoelen, banken… Noem het maar op, gebruik lekker je fantasie en zorg natuurlijk dat het veilig is!

 

Ballonnenhockey! Een heel leuk spel wat je makkelijk buiten kan doen. Zet twee wasmanden neer en maak twee teams, met zachte stokken is het de bedoeling dat jij de ballonnen in de wasmand van de tegenstander krijgt! Zorgt dat jij de minste ballonnen in je wasmand hebt en jouw team is de winnaar.

 

Een trampoline! Trampolines zijn natuurlijk geweldig om mee te spelen. Ook hierbij is altijd heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je veilig op een trampoline speelt. Een beschermrand trampoline is daarom aan te raden om te gebruiken. Wanneer het trampoline springen veilig gebeurt is het natuurlijk een super goede manier om lekker stoom af te blazen met al je vriendjes en vriendinnetjes!

 

Levensecht Angry Birds! Het razendpopulaire telefoonspelletje Angry Birds is heel goed zelf na te spelen buiten! Zoek een Y vormige tak en span hier elastiek aan zodat je een grote katapult hebt om objecten mee af te schieten. Een paar meter verder op zet je een toren van dozen neer die je om moet schieten. Op deze manier speel je dus Angry Birds in het echt!

 

Je kan het zo simpel maken als je zelf wil. Ga een keer limbodansen! Of een groot watergevecht met de hele straat! Alles kan, zo lang je het maar veilig doet!

 

https://www.trampolines.nl/