Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Kinderdagverblijf in Rotterdam.

Kinderdagverblijf Rotterdam

Een kinderdagverblijf zorgt voor kinderopvang waarbij kinderen tussen 0 en 4 jaar, goed worden verzorgt. Kinderen bij een kinderdagverblijf worden vaak verdeeld in groepen van maximaal 16 kinderen, de leeftijd is hiervan wel afhankelijk. Deze groepen worden begeleid door goed opgeleide pedagogische medewerkers, deze hebben een studie afgerond en zijn gespecialiseerdin het verzorgen van kinderen. Ons keuze gaat naar dit kinderdagverblijf in Rotterdam.

Peuterspeelzaal Rotterdam

Kinderen tot en met 2 jaar gaan naar een peuterspeelzaal, hier leren zij omgaan met andere kinderen. Helaas kun je voor peuteropvang geen toeslagen krijgen van de overheid, kortom de overheid vergoed deze soort van opvang niet. Wel is het goed mogelijk dat dit op korte termijn gewijzigd wordt, houdt daarom vooral deze website in de gaten.

Dagopvang Rotterdam

Als je kinderen hebt die nog niet naar de basisschool gaan, kun je je kind bij een kinderdagverblijf plaatsen, let wel op: deze moeten geregistreerd zijn in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Als de opvang hier wel is geregistreerd heeft u de mogelijkheid om hier toeslag voor te krijgen. https://www.degroenetuin-kdv.nl/ is zo’n dagopvang en kinderdagverblijf in Rotterdam.

Buitenschoolse opvang BSO

Voor kinderen die naar school gaan, is er de BSO – afgekort voor buitenschoolse opvang. Je kunt je kind hier, net zoals bij de dagopvang plaatsen en je kind ophalen wanneer je dat wenst. In de meeste gevallen wordt dit soort opvang wel vergoed door de overheid, als je hier meer informatie over wilt raden we je aan bij de gemeente te informeren. Dit verschilt namelijk.

https://www.degroenetuin-kdv.nl/