Speelhuisjeskeuze
Image default
Bedrijven

Huis verkopen zonder makelaar steeds vaker gebruikt

Het verkopen van een woning zonder makelaar kan tegenwoordig op verschillende manieren. Waar de makelaar vaak als een soort bemiddelaar optreedt, is he took tegenwoordig mogelijk zelf wat kopers te vinden voor de verkoop van uw huis. Denk bijvoorbeeld via een verkoop via gratis huis verkoop sites of ook direct verkopen aan opkopers of zelfs opkopende makelaars. Makelaars repareren, herstellen of renoveren dan de woning en biedne het vervolgens weer aan op de woningmarkt.

Het voordeel van het verkopen van een huis zonder makelaar is het voorkomen van duizenden euro’s makelaarskosten. Stel dat uw woning 2 ton waard is, dan zou 2 duizend euro gewoon 1% van de waarde aan de makelaar gaan. Door het huis zonder makelaar te verkopen voorkomt u deze kosten en heeft u zelf grip over het hele traject van bezichtigingen tot de onderhandeling en de nazorg. Ook het plaatsen van foto’s kunt u ten alle tijden zelf doen. Er zijn zelfs speciale bureau’s die foto’s kunnen maken en ook bijvoorbeeld een video presentatie.

Er zijn enkele mogelijkheden om een huis zonder makelaar te verkopen:

  1. Via een huizen site waar geen makelaar voor nodig is of Social Media
  2. Via een opkoper
  3. Via een vastgoedbemiddelaar

Sons Real Estate is de vastgoed bemiddelaar waar alles mogelijk is. Als opkoper van reguliere woningen of vastgoed bemiddelaar voor verhuurde huizen, biedt Sons Real Estate ook meerdere opties aan voor bemiddeling of zelfs vermelding op huizen sites.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-zonder-makelaar/