Speelhuisjeskeuze
Image default
Bedrijven

Psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam

Goede psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam is gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten waarvoor geen direct lichamelijke oorzaak kan worden gevonden. Het kan hierbij gaan om pijnklachten die samenhangen met stress, vermoeidheid of spanning; als gevolg van bijvoorbeeld een hoge werkdruk, conflicten of emotionele gebeurtenissen. Om ons goed te voelen, is het belangrijk dat ons lichaam en geest in balans zijn. Soms kan die balans door bepaalde omstandigheden verstoord raken. Dit kan één van de volgende klachten met zich meebrengen: schouder-, hoofd-, nek- of rugpijn. U kunt ook bijkomende klachten ervaren, zoals: depressie, angststoornissen, burn-out of druk op de borst of hartkloppingen, ademhalingsproblemen en een gevoel van vermoeidheid.

Psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam helpt u weer in balans te komen

Ervaart u één van deze klachten waarvoor er geen direct lichamelijke oorzaak te vinden is, dan kan de psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam u helpen weer in balans te komen. Psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam heeft ruime ervaring en begeleidt haar klanten in het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest. Door u bewust te maken over uw levensstijl, lichaam en uw klachten, krijgt u meer inzicht in de oorzaken van uw klachten. We leren u weer te ontspannen en meer in beweging te komen. Hierdoor kunt u uw klachten beter onder controle krijgen.

Maak contact met de psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam

Heeft u klachten en heeft medisch onderzoek niet veel opgeleverd? Wacht dan niet langer en maak contact met de psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam. We gaan een gesprek met u aan om u en uw klachten te begrijpen en inzicht te krijgen in de oorzaken van uw klachten. Afhankelijk van uw situatie en gesteldheid, stellen we een behandelplan op. Tijdens de therapie maken we u bewust van enkele zaken, zoals: hoe u via de geest het lichaam kunt beïnvloeden en hoe uw lichaam werkt en hoe u daar invloed op kunt hebben. Psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam helpt u een gezonde levensstijl te ontwikkelen en die te behouden.