Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Hoe werkt serre aanbouwen?

Verreweg de meeste serres zijn geen vrijstaande constructies maar zijn allemaal aan het huis gebouwd. De serres zijn een deel en verlenging van het huis geworden. Vaak is het het verlenging van de keuken of woonkamer.

Voordat er met serre aanbouwen begonnen kan worden moet je een aantal dingen doen. De eerste stap is kijken of er zonder vergunning gebouwd mag worden en of je de ruimte ervoor hebt. In sommige gemeentes heb je geen vergunning nodig en in andere wel. Het is maar afhankelijk van waar je woont. Je kunt bij de gemeente nagaan wat er wel of niet mag en of je een vergunning nodig hebt.

Als je eenmaal de juiste informatie hebt kun je op zoek gaan naar een bouwbedrijf of aannemer voor serre aanbouwen. Je kunt bij meerdere bouwbedrijven en aannemers vrijblijvend en offerte aanvragen. De meeste van deze bedrijven kunnen je ook bij de eerste stap helpen als je vergunning nodig hebt serre aanbouwen.

Als je kiest voor een lokale bedrijf weten ze meestal ook wat er wel en wat er niet mag. In het geval dat je een vergunning nodig hebt voor serre aanbouwen kunnen ze het ook voor je aanvragen omdat ze hier al ervaring mee hebben.

Sannemer-gigant.nl/

Interieurdesigner.nl/