Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

De tandartsstoel van All Dent

De tandartsstoel voor je nieuwe tandartspraktijk koop je natuurlijk bij All Dent. Eerst even een stukje over All Dent , wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de benodigdheden voor een tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Sinds 2002 , het jaar waarin wij onze eerste tandartsstoel verkochten , ligt binnen ons bedrijf de focus op service naar de klant toe. Wij willen altijd kwaliteit leveren en hebben als extra stukje service ook een technische dienst in huis voor het verhelpen van problemen maar ook voor onderhoud van bijvoorbeeld de tandartsstoel. Tandarts werkstoel kopen.

Tandartsstoel voor de patiënt

In ons assortiment hebben wij een verschil in aanbod van de tandartsstoel. Voor zowel de patiënt als voor de tandarts zelf. Op het gebied van een tandartsstoel voor de patiënt bieden wij van het merk Akrus zowel de SB 5010 ES/HS als de SC 5010 ES/HS aan. Heeft u vragen over deze 2 verschillende varianten tandartsstoel dan kunt u vrijblijvend het vragenformulier van de website invullen. Ook is er van iedere tandartsstoel een brochure beschikbaar met daarin verdere informatie over de opties die de stoelen te bieden hebben voor zowel de patiënt als de handigheden voor de tandarts. 

Voor de tandarts

Wij hebben voor iedere tandartspraktijk een passend aanbod. Zo hebben wij een heel divers aanbod met heel veel mogelijkheden op het gebied van tandartsstoelen.  Iedere tandartsstoel die wij in aanbod hebben is afgestemd op de ideale werkhouding voor een tandarts. Uiteraard beschikt iedere tandartsstoel over een aan te passen zithoogte , rugondersteuning en iedere tandartsstoel is uitgerust met comfortabele bekleding die makkelijk te reinigen is. 

Wat wij nog meer te bieden hebben

Natuurlijk is er voor het runnen van een tandartspraktijk meer nodig. Daarom bieden wij ook extra producten om het werken vanuit de tandartsstoel nog makkelijker te maken. Zo bieden wij verschillende soorten verlichting om optimaal te kunnen werken , denk hierbij aan O.K. lampen , O.P. lampen , maar ook werkplekverlichting. Verder bieden wij complete behandeleenheden aan van wel vier verschillende merken. Voor het complete totaalpakket voor een tandartspraktijk inrichting kunt u dus terecht bij All Dent.