Speelhuisjeskeuze
Home

De beste schoorsteenveger vindt u in Maastricht

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Maastricht die veel ervaring heeft op het gebied van uw schoorsteen en dak? Dan zit u bij Schoorsteenveeg bedrijf Hendricks op de juiste plek. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met schoonsteenvegen en gaan alleen voor de beste kwaliteit en vakmanschap. Met hun gediplomeerde personeel kunt u met een gerust hart hun het werk laten doen. Ga naar de website www.hendriksvegers.nl voor meer informatie over uw schoorsteenveger in Maastricht.

Wat kan de schoorsteenveger uit Maastricht voor u betekenen?

De schoorsteenveger uit Maastricht kan veel meer voor u betekenen dan alleen voor uw schoorsteen. Ook voor uw dakproblemen staan zij klaar om u van dienst te zijn. Maar vooral het echte schoorsteenvegen zijn zij de beste. Wanneer u de haard stookt met hout, olie of kolen, komen er deeltjes in het rookkanaal die u zelf niet zo snel kan schoonmaken. Door de nieuwe technologie kan Hendriks vegers dit makkelijk voor u oplossen. Zij raden het aan om uw schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten vegen door de ervaren medewerkers. Maar als u de kachel intensief gebruikt, wordt er minimaal 2 keer per jaar aangeraden. Om 1 kanaal te laten vegen kost u dit 52,- zonder abbonement van Hendriks vegers en voor 2 kanalen betaald u eenmalig 75,-. U krijgt dan service tot het uiterste.

Dakreparatie

Wanneer het flink heeft gestormt, kan u dak misschien schade op hebben gedaan. Maar niet getreurt! Hendriks vegers kan voor u ook het dak repareren. Een team van onze medewerkers komen bij u langs en bespreken samen met u de schade en wat ongeveer gedaan moet worden. Bovendien wordt er ter plekke de kosten berekent voor u en als u daarmee akkoord bent, gaat het team meteen voor u aan de slag. Zo heeft u binnen no-time uw dak weer gerepareerd.

Maak een afspraak met Hendriks vegers

Wilt u ook uw schoonsteen laten vegen door een expert of een andere dienst van Schoorsteenveeg bedrijf Hendriks gebruiken? Bekijk dan www.hendriksvegers.nl voor het aanmaken van een afspraak en meer informatie over hun service en diensten die zij aanbieden. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers hoopt graag met u te mogen werken.