Speelhuisjeskeuze
Image default
Woning en Tuin

Speeltoestel Lizzy zorgt voor urenlang speelplezier

Speeltoestel Lizzy is een speeltoestel waar veel kinderen erg blij van zullen worden. Het speeltoestel bestaat uit een speeltoren waaraan een trap is bevestigd. Ook bevat het speeltoestel een gegolfde glijbaan van 2,5 meter. In de toren van het speeltoestel is een telescoop en een stuurwiel aanwezig en er is een dakzeil bevestigd aan de bovenkant van de toren, zodat er minder water binnenkomt. Tevens is er aan de onderkant van de constructie een ruimte gemaakt voor een zandbak. Als je ervoor kiest om deze zandbak te gebruiken, zijn er nog veel meer mogelijkheden met het speeltoestel en zorgt hij voor nog meer plezier.

De verschillende personalisatiemogelijkheden voor speeltoestel Lizzy

De glijbaan van speeltoestel Lizzy is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk blauw, geel, groen en rood. Dit is ideaal voor als de glijbaan vervangen moet worden of als je wilt wisselen tussen verschillende kleuren glijbanen voor speeltoestel Lizzy. Speeltoestel Lizzy is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en is zo gemaakt dat het toestel uitermate veilig is voor de kinderen die erop spelen. Wel is er altijd ouderlijk toezicht nodig wanneer een kind aan het spelen is op het speeltoestel. Dit, omdat het speeltoestel wel 290 cm hoog is en er dus veel veiligheidsrisico’s aan zitten die hierdoor voorkomen kunnen worden. Speeltoestel Lizzy is tevens uit te breiden met de verschillende speelaccessoires die je gemakkelijk op het hout kunt monteren.

Speeltoestellen van kwaliteit

Het hout van Lizzy is geïmpregneerd. Dit betekent dat het hout langer meegaat dan zonder bewerking. Maar hout is en blijft een natuurproduct en zal altijd blijven werken. Door het impregneren gaat dit proces minder snel en blijft het speeltoestel goed te gebruiken, ook al werkt het hout nog. Ook zal er door het impregneren minder snel schimmel verschijnen op de speeltoestellen, bijvoorbeeld speeltoestel Lizzy. De producten van speeltoestel-koning.nl zijn gemakkelijk zelf te monteren en staan voor een goede kwaliteit en een nette prijs. Voor houten huisjes of speeltoestellen, zoals speeltoestel Lizzy, kunt u op het internet bij veel webshops terecht.