Speelhuisjeskeuze
Image default
Woning en Tuin

De beste sedumtrays van NatureGreen

Wat zijn sedumtrays?

Wilt u meer weten over sedumtrays? Bij NatureGreen kunt u deze niet alleen bestellen, maar leggen we u ook uit wat deze trays precies zijn! Er zijn veel verschillende soorten groendaksystemen beschikbaar, afhankelijk van hun constructie, de wijze van aanleg en het gewicht. Wist u dat van deze systemen sedumtrays het gemakkelijkst aan te leggen zijn? Ze zijn dan ook niet voor niets zo populair! De trays zijn ideaal voor kleine oppervlaktes en zijn te leggen op daken met een helling tot wel 15 graden. Bij NatureGreen verkopen we twee soorten sedumtrays: Lichtgewicht trays en sedumcassettes. De lichtgewicht trays hebben een wateropslag van 18 liter per vierkante meter en een verzadigd gewicht van 45 kilo per m2. De cassettes zijn iets zwaarder, met een gewicht van 85 kilo per vierkante meter, maar kunnen daardoor ook meer water opslaan: wel 30 liter per m2!

Voordelen groen dak

De sedumtrays zijn heel gemakkelijk in elkaar te schuiven of te klikken. Dat is dan ook één van de voordelen van een sedumdak, ze zijn ideaal om zelf aan te leggen! Andere voordelen van een groen dak hebben met name te maken met hun bijdrage aan de omgeving. De sedumtrays bedekken uw dak met verschillende plantjes zoals sedum, mos, bloemen of grassen. Deze laag beschermt uw huis tegen erosie, verhoogt de isolatiewaarde en zorgt ervoor dat regenwater beter wordt afgevoerd. Daarnaast zorgt een sedumdak ook voor:

  • Verlaagd omgevingsgeluid en -temperatuur
  • Een bijdrage aan de lokale biodiversiteit
  • Meer weerbaarheid tegen klimaatverandering
  • Luchtzuiverende werking
  • Hogere waarde van uw woning

Bestel nu bij NatureGreen!

Wilt u ook zulke mooie sedumtrays op uw dak laten leggen? Plaats dan nu een bestelling bij NatureGreen! Wij verwerken deze zo snel mogelijk voor u en komen deze netjes bij u aan huis brengen met onze eigen bezorgdienst. Daardoor bent u niet afhankelijk van een externe partij en weet u zeker dat u het groen dak in de beste staat ontvangt. Ook kunt u bij NatureGreen zelf de bezorgdag uit kiezen, zodat u zeker weet dat het u uitkomt! Wij bezorgen onze verse sedumdaken door heel Nederland, elke dinsdag tot en met vrijdag. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met onze service, en onze klanten beoordelen ons dan ook niet voor niets met een 4.8/5.00 op Google Reviews. Kies daarom ook voor NatureGreen!