Speelhuisjeskeuze
Image default
Aanbiedingen

Parket schuren Amersfoort

Waarom zou u uw houten vloer laten schuren?

Uw parket krijgt veel te verduren. Door het zonlicht kan het zijn dat uw houten vloer gaat verkleuren. Door het gebruik van de vloer kunnen er onverhoopt deukjes en krassen in het parket komen. U kunt dan uw houten vloer laten schuren zodat deze er weer helemaal als nieuw uit ziet. Bovendien blijft ze vloer zo in een goede conditie en gaat deze uiteindelijk ook veel langer mee. Ook kunt u ervoor kiezen om een andere uitstraling van de vloer te verkrijgen, met een andere kleur. Met een opgeknapte vloer ziet uw gehele interieur er gelijk weer een stuk beter uit. U kunt voor verschillende opties kiezen na het parket schuren, zoals lakken, oliën en waxen. Dit leggen we hieronder verder uit.

Ziet u krassen en deukjes in uw parket? Of kleurverschil door het zonlicht? Ook kan het zijn dat u een andere uitstraling van het parket wilt hebben of dat er door uitbreiding van de vloer geschuurd moet worden. Op deze momenten komen wij uw parket graag schuren. Parket schuren Amersfoort is een onderdeel van het bedrijf Schuur Expert parketschuurspecialist. Met onze 25 jaar aan kennis en ervaring zijn wij dé parketschuurspecialist. Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze website https://schuur.expert.

Over Parket schuren 

Uw houten vloer laten schuren kunt u met een gerust hart door ons laten doen. Wij van parket schuren zijn de parketschuurspecialist van Nederland. Door onze 25 jaar aan ervaring zorgen wij ervoor dat iedere vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Daarom geven wij u graag gratis advies op locatie, wanneer we de vloer hebben geïnspecteerd. Alle afspraken komen zwart op wit te staan en er zijn geen kleine lettertjes. Wij zijn pas tevreden als u, onze klant, tevreden bent.

Uw houten vloer laten schuren kunt u met een gerust hart door ons laten doen. Wij van parket schuren zijn de parketschuurspecialist van Nederland. Door onze 25 jaar aan ervaring zorgen wij ervoor dat iedere vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Daarom geven wij u graag gratis advies op locatie, wanneer we de vloer hebben geïnspecteerd. Alle afspraken komen zwart op wit te staan en er zijn geen kleine lettertjes. Wij zijn pas tevreden als u, onze klant, tevreden bent.

Waarom kiezen voor Parket schuren 

Wij bieden garantie op al onze diensten en werkzaamheden. Bovendien werken wij ook in de weekenden en avonden. U kunt op de korte termijn afspraken maken met onze specialisten. Het schuren gebeurt stofvrij, u hoeft na het onderhoud dus geen stof op te ruimen. We hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd om iedere vloer om te toveren tot een gloednieuw parket. En doordat we in heel Nederland werkzaam zijn zitten we ook altijd wel bij u in de buurt. Vraag vrijblijvend en snel binnen 2 minuten uw offerte aan en wellicht zien we u snel.

Parket schuren en oliën

Als eerste wordt uw vloer geschuurd. Krassen, lelijke plekken en verkleuringen worden hiermee weggeschuurd. Het parket schuren gebeurd alleen op de toplaag van de vloer, de rest eronder wordt niet geschuurd. Vervolgens wordt het hout gepolijst, zodat het al wat gladder wordt. Om uw vloer af te werken kunt u dus kiezen uit drie mogelijkheden; oliën, waxen of lakken. Hier kiezen we voor de optie parket schuren en oliën. U kunt een olie kiezen in dezelfde kleur als uw parket, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een andere kleur. Door de olie komen de nerven en patronen van het hout goed tot zijn recht en ziet de vloer er weer als nieuw uit. De olie vormt een soort beschermende laag waardoor de vloer ook nog eens gemakkelijk in onderhoud wordt. Uiteraard dient de geoliede vloer wel goed onderhouden te worden en om de zoveel tijd te worden bijgewerkt. Uw parket schuren en oliën is dus een goede keus wanneer u een nieuwe kleur vloer zou willen.

Parket schuren en lakken

Naast oliën kunt u er ook voor kiezen voor het parket schuren en lakken. Er zitten hier natuurlijk wel enkele verschillen ten opzichte van het oliën. De beginfase is hetzelfde. Dus eerst gaan we grof het parket schuren. Vervolgens wordt de vloer gepolijst en kunt u ervoor kiezen om deze te laten lakken. De lak beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Ook kunt u de vloer gewoon verzorgen door stof te zuigen en te dweilen. U kunt geen nieuwe look kiezen met de lak, wel kunt u d mate van glans kiezen; van extreme glans tot extreem mat. Na de behandeling dient u de vloer regelmatig schoon te maken met parketreiniger en eens in het jaar een grondige onderhoudsbeurt door een professional. Hiermee heeft u optimaal plezier van uw parketvloer. Uw parket schuren en lakken is een goede opknapbeurt voor uw vloer, zodat deze er weer even tegenaan kan.

Parket schuren en waxen

Naast oliën of lakken kunt ook kiezen voor parket schuren en waxen. Er wordt dan na het schuren en polijsten een hardwax aangebracht. Hardwax beschermt goed tegen vocht, maar kan iets minder tegen vuil. U dient de vloer dan ook dagelijks goed schoon te maken door te vegen of stof te zuigen. Wel kunt u met wax een kleur kiezen, zoals met olie. Hier moet u echter wel zeker van zijn, want de vloer is hierna lastiger te herstellen. Ook eventuele lokale bijwerkingen ziet u. De wax zorgt voor een matte afwerking en dient goed onderhouden te worden. Als u kiest voor parket schuren en waxen moet u ervoor zorgen dat u een reinigingsmiddel in huis heeft op waterbasis, zoals Wax&Clean. Ook een hoog geconcentreerde, met alcohol versterkte reiniger is nodig voor een goed onderhoud van de waxlaag. Om de paar jaar dient u de vloer weer opnieuw te laten schuren en waxen voor een optimale levensduur. Parket schuren en waxen zorgt voor een langere levensduur, maar kost wel iets meer aandacht.

 

https://schuur.expert/parket-schuren-amersfoort/