Speelhuisjeskeuze
Image default
Woning en Tuin

De BERG PlayBase bezit unieke eigenschappen voor het hele gezin

Na inspanning is het goed om te ontspannen. Als gezin wil je genieten van het leven. Genieten van sport en spel, maar ook is het goed om te kunnen ontspannen. De BERG PlayBase combineert al deze wensen. Het is een uniek multifunctioneel concept voor buiten. Het is toestel dat hoogwaardige materialen combineert met een unieke stijl en als het ware een design object is in eigen tuin.

Met de PlayBase van BERG haal je een concept in je tuin dat vele mogelijkheden biedt om te sporten, te spelen en te ontspannen. Zowel voor je alleen als voor het hele gezin.

12 accessoires voor sport, spel en ontspanning

Loopt je hoofd al over van de ideeën die je met de PlayBase in vervulling kunt laten gaan? Mooi! Vooralsnog heb je een keuze uit maar liefst 12 verschillende accessoires die je kunt inzetten voor sport, spel en ontspanning. Het is veranderen van de verschillende accessoires gaat snel een super simpel.

En het mooie is dat dit pas de eerste 12 accessoires zijn. In de toekomst zal de collectie accessoires steeds verder worden uitgebreid. Wel zo handig omdat bijvoorbeeld met het groter groeien van je kind, de accessoires ook kunnen meegroeien. En als beginnende sporter heb je heel andere behoeftes en wensen dan een gevorderde sporter. Dit unieke systeem biedt heel wat wils voor iedereen, jong en oud. En het biedt vele jaren meer dan voldoende vertier en vermaak. Zo blijft de basis lange tijd in trek en zeer leuk om te hebben.

Uniek en minimalistisch design

Kenmerkend aan de PlayBase van Berg is het mooie, unieke, minimalistische en strakke design dat bestaat uit zwart gepoedercoat staal. Het unieke design zorgt er ook nog eens voor dat het toestel geen sta in de weg wordt in de tuin als het ‘nieuwe’ ervan af is. Het zichtbare deel neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan je gewend bent van elk ander (kleurrijk) speeltoestel. De (ondergrondse) constructie waardoor het frame super stevig staat en veilig gebruikt kan worden is met recht ingenieus te noemen. Er hoeft namelijk geen beton gestort te worden

Doordat je zelf je eigen unieke product kunt samenstellen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Meer lezen? Klik hier!