Speelhuisjeskeuze
Image default
Aanbiedingen

Deurmatten op maat bestellen doet u bij A&D Logomat B.V.

U wilt een deurmat op maat bestellen, maar heeft weinig verstand van zaken. Wij nemen u mee in hetgeen u zou moeten weten en waar u rekening mee dient te houden.

Op welke vragen zouden wij graag antwoord krijgen

Om u zo goed mogelijk deurmatten op maat aan te kunnen bieden zou het fijn zijn dat we zo veel mogelijk weten over de gewenste mat, waar deze komt te liggen en aan welke eisen deze moet voldoen.

Zo zouden wij graag antwoord krijgen op de volgende vragen;

  • Bent u op zoek naar een deurmat op maat voor binnen of buiten?
  • Wordt uw deurmat op maat verzonken in de vloer gelegd of wordt deze óp de vloer gelegd?
  • Wenst u uw deurmat op maat de personaliseren met logo of tekst?
  • Zou u het gewenste logo al mee kunnen sturen?
  • Wat zou het formaat van uw deurmat op maat moeten worden?

Op onze website is het mogelijk om onze deurmatselectietool te gebruiken. Wanneer u deze invult krijgt u een of meerdere kwaliteiten te zien waarvan wij vinden dat deze het best bij uw behoefte passen.

Natuurlijk kunt u ook gewoon rondkijken tussen ons aanbod. Wij hebben een ruim assortiment binnenmatten, buitenmatten voor winkels, kantoren en andere bedrijven. Daarnaast verkopen wij deurmatten voor thuis. In deze laatste categorie kunt u kiezen uit vooraf gemaakte designs.

Waar dient u nog meer rekening mee te houden

Wanneer u een logo op uw deurmatten op maat wenst dan is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal aspecten.

Zo kunnen niet alle logo’s (mooi) op een deurmat op maat worden gemaakt. Wanneer een Spaghettimat of Borstelmat gewenst is, kunnen hier geen gedetailleerde logo’s en dunne lijnen op gerealiseerd worden.

Wanneer u een droogloopmat met logo, voor binnen, wenst dan moet u rekening houden met een minimale dikte van 7mm om lijnen goed zichtbaar te laten zijn.

Wilt u precies weten wat de verschillen tussen de deurmatten zijn voor wat betreft het detail van het drukwerk? Kijk dan eens op onze website. In onze tabellen staat met sterren aangegeven met wat voor detail het drukwerk mogelijk is.

Aantallen deurmatten op maat

Bij A&D Logomat B.V. is het mogelijk om te bestellen vanaf één deurmat op maat! Zodoende kan iedere ondernemer of particulier een gepersonaliseerde deurmat op maat voor zijn/haar pand leggen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om grotere aantallen te bestellen met hetzelfde design of meerdere stuks met allemaal een ander design.

Voor meer informatie kunt u altijd onze website bekijken of contact opnemen met een van onze medewerkers via 088-888 50 50 of via sales@adlogomat.nl

https://www.adlogomat.nl/deurmat/deurmat-op-maat