Speelhuisjeskeuze
Image default
Auto's en Motoren

Snel je motortheorie examen halen doe je samen met Gelijk Geslaagd

Sta jij te popelen om op jouw net gekochte motor te kunnen stappen? Gaan de praktijklessen lekker en zegt jouw instructeur dat je bijna klaar bent om te kunnen afrijden voor het praktijkexamen? Moet je voor die tijd nog even snel je motor theorie examen halen? Wij kunnen jou daarbij helpen! Wij zijn Gelijk Geslaagd en hebben maar 1 dag van jouw tijd nodig om jou te laten slagen voor de motortheorie.

Niet alleen wanneer je haast hebt om het theorie examen te behalen kan je bij ons terecht. Ook wanneer je geen zin hebt om in je eentje te leren, je leren gewoon erg lastig vindt of je last hebt van faalangst waardoor je eigenlijk al blokkeert voordat je aan de slag gaat met de lesstof kunnen wij jou uitstekend helpen. Onze docenten zijn flink ervaren, ook mensen met wat voor problemen dan ook slagen gewoon voor het CBR examen na onze theorieles. Dit komt doordat onze lessen zeer efficiënt, doelgericht en begrijpelijk zijn. Aan de hand van voorbeeldvragen wordt tekst en uitleg gegeven, waardoor voor jou de lesstof veel begrijpelijker wordt. Natuurlijk wordt er ook gewerkt met voorbeelden uit de praktijk, deze zul je vast al herkennen vanuit de praktijklessen.

Geen stress meer, slagen wordt zeer eenvoudig

Niet alleen motor theoriecursussen worden door ons verzorgd. Ook voor de autotheorie staan wij voor je klaar, zoals bijvoorbeeld de auto theoriecursus in Den Haag. Naast Den Haag zijn wij in nog veel andere steden door het land actief, niet alleen in de Randstad. Je kan ons echt door heel Nederland vinden.

Heb jij de leeftijd van 15,5 jaar bereikt en heb je bijna een scooter of brommer bij elkaar gespaard? Of heb je heel veel geluk en krijg je een scooter of brommer cadeau voor je 16de verjaardag? Ook voor het mogen rijden op een scooter/brommer moet je in het bezit zijn van het CBR theoriecertificaat. Dus eerst examen afleggen, dan pas de straat op met je scooter. Natuurlijk kunnen wij jou ook voor het scooter theorie examen tot in de puntjes voorbereiden. In twee daagjes ben jij zeker weten geslaagd voor de scooter theorie!

Geen onnodige stress hebben over het CBR examen? Schrijf je dan snel in voor de theoriecursus naar jouw keuze via gelijkgeslaagd.com.

https://www.gelijkgeslaagd.com/