Speelhuisjeskeuze
Image default
Beauty en verzorging

De beste huidverstevigende ingrediënten

We spraken met Korean skincare sdeskundigen en vroegen hen enkele van hun favoriete huidverstrakkende ingrediënten met ons te delen die kunnen helpen je huid te transformeren. Het goede nieuws is dat veel van deze ingrediënten al in een aantal van de meest populaire huidverzorgingsproducten zitten die er zijn. Maar als je weet waar je op moet letten, kun je slimmer winkelen en het meeste uit je huidverzorgingsroutine halen.

Peptiden zijn korte ketens van aminozuren die de tekenen van veroudering tegengaan door de huid aan te moedigen meer collageen te produceren. Collageen is een belangrijk bestanddeel van onze huid en een verlies ervan kan leiden tot rimpels en verslapping. Peptiden zijn zacht genoeg om elke dag te gebruiken als onderdeel van uw huidverzorgingsregime en helpen uw huid te hydrateren en de effecten van fotoschade zoals hyperpigmentatie en pigmentvlekken te minimaliseren.

Ongeacht je huidtype, je zult peptiden willen toevoegen aan je huidverzorgingsroutine. Cosrx Acne Pimple Master Patch is een revolutionaire manier om je puistjes onder controle te krijgen en ontstekingen te verminderen. Verpakt in individuele bolletjes, zijn ze gemakkelijk en handig om de hele dag bij je te dragen. Breng voor het slapengaan één pleister aan op de aangedane plek en je wordt wakker met minder zwelling, roodheid en een kleiner puistje! Deze pleisters helpen ook beschermen tegen de vorming van bacteriën en helpen voorkomen dat u overdag aan puistjes pulkt of ze aanraakt.

Drink niet alleen cafeïne om jezelf op te peppen! Cafeïne kan ook een nuttig ingrediënt zijn in huidverzorging. Probeer een product dat cafeïne bevat en klop het zachtjes rond je ogen voor een snelle oppepper om je wallen te verwijderen!

Hyaluronzuur, of afgekort HA, is een van de nieuwste buzzworthy ingrediënten in de beautywereld. Van huidverzorgingsproducten tot injectables, dit ingrediënt is een hoofdbestanddeel geworden in onze schoonheidsroutines en met goede reden – het is ongelooflijk heilzaam voor alle huidtypes. Ondanks de recente stijging in populariteit, is HA eigenlijk niets nieuws. Hyaluronzuur wordt al tientallen jaren gebruikt als ingrediënt in huidverzorgingsproducten en als injectiemiddel in de medische wereld. Hoewel het een heroïsch schoonheidssingrediënt is dat niet meer weg te denken is, lijkt er nog steeds verwarring te bestaan over wat het precies is en hoe we het in onze dagelijkse routines kunnen opnemen.

https://www.kocosmo.nl/