Speelhuisjeskeuze
Image default
Cadeau

Mama’s en Papa’s Opgelet! Deze Musthaves Zijn Té Schattig!

Als ouder wens jij je kind natuurlijk de wereld. Zijn of haar wereld begint bij jou, waar jij je kleine wonder kleed en verzorgt naar jouw ouders instinct. Het leuke aan deze jonge jaren zijn dat jij je kleine jongen of meisje nog zelf kunt stylen zonder een ja of nee te horen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor alle speelgoed. Op zo’n jonge leeftijd is er nog geen voorkeur naar Spiderman pakken of Frozen barbie poppen, alles wordt evenveel gewaardeerd omdat het materialistische besef er nog niet geheel is. Herken jij jezelf in deze fase? Neem dan een kijkje bij deze musthaves nu het nog kan!

 

Musthaves voor Jouw Kleine Fashionist(a)!

Wil jij je kleine jongen of meisje kleden met stijlvolle maar comfortabele kleertjes? Gelukkig zijn er tegenwoordig vele merken op de markt die hier veel oog aan schenken! Het is natuurlijk van belang dat je kind zich comfortabel in zijn of haar kleertjes voelt. Kwalitatieve stoffen en een professionele afwerkingen zijn hierbij cruciaal. Gezien de kleertjes vaak de wasmachine in zullen gaan wil je dat de kwaliteit tot stand blijft! Kies daarom bijvoorbeeld voor de kwalitatieve kinderkleding van MarMar Copenhagen. Deze fleurige kleertjes zijn verkrijgbaar voor kinderen van maar liefst 0 t/m 10 jaar oud. Zo kan jouw kleine jongen of meisje de hele dag spelen in heerlijke comfortabele, mooie kleertjes!

 

Veilige en Leuke Speelgoed Tips!

Wil jij je kind verwennen met leuke maar veilige speelgoed? Hierbij kun je denken aan leerzame speelgoed zoals een keyboard waarin je kind op jonge leeftijd al kan oefenen met woordjes en cijfers. Of knuffels waarmee je het bedje van je kleine kunt aankleden, zodat zijn of haar vriendjes altijd om hem of haar heen zijn! Zo zijn er veel universele speelgoedjes te vinden op de markt. Een populaire musthave van tegenwoordig is het poppenspeelgoed, brengt het al wat nostalgie naar voren? Kinderen zijn nou eenmaal gek op poppen, vooral omdat het een erg menselijk beeld uitstraalt. Door dit menselijk beeld worden poppen men vaak dierbaar en gaan ze met velen nog jaren mee door de emotionele hechting die er aan is vastgebonden! 

 

Benieuwd naar meer?

Ben jij benieuwd naar meer musthaves voor je kleine jongen of meisje? Doe inspiratie op via leuke niche winkels die zich hierin verdiepen zoals Spruit Kids Concept Store. Iedereen wilt natuurlijk het allerbeste voor zijn of haar kind. Schaf je speelgoedjes en kleertjes daarom aan bij winkels die weten wat ze verkopen en je kunnen verzekeren van de kwaliteit hiervan! Dit zijn de momenten waar je nog vaak aan terug zult denken tegen de tijd dat je kleine jongen of meisje begint te puberen. Geniet er dus van voor de jaren je voorbij vliegen!