Speelhuisjeskeuze
Image default
Cadeau

Denk aan deze zaken bij het huren van een springkussen

Een Springkussen huren is logischerwijs erg leuk. Er zijn namelijk heel erg veel springkussens om uit te kiezen. Daarbij vinden de kinderen een springkussen ook altijd heel erg leuk. Zij kunnen zich hierin uitleven en met andere kinderen spelen. Door op een feestje voor een springkussen te zorgen, zorg je er dus ook voor dat de ouders zich een stuk minder bezig hoeven te houden met de kinderen. De kinderen zijn vaak namelijk zo druk met het spelen, dat ze amper om andere dingen vragen. Er zijn echter wel een paar dingen waar je goed op moet letten bij het huren van een springkussen. Door je een beetje voor te bereiden kun je er zeker van zijn dat het huren van het springkussen helemaal goed gaat.  

 

Het opblazen van een springkussen 

Een Springkussen huren betekent natuurlijk niet dat het springkussen opgeblazen wordt afgeleverd bij jouw thuis. Dit opblazen moet logischerwijs nog gedaan worden. Dit hoeft echter helemaal niet zo heel erg moeilijk te zijn. Wanneer je een springkussen huurt, komt deze altijd met een pomp die het springkussen opblaast en die het vervolgens de gehele tijd opgeblazen houdt. Dit is dus niet heel erg moeilijk. Er zijn echter wel een aantal andere zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om genoeg ruimte te hebben. Zorg om in ieder geval een extra meter aan alle kanten van het springkussen. Op deze manier kun je schade voorkomen omdat het springkussen niet in contact komt met andere objecten. Het springkussen staat de gehele tijd aan de pomp gekoppeld, en dus is het van groot belang dat er een stroomaansluiting in de buurt is. Verder vouwt een springkussen zichzelf tijdens het opblazen vanzelf uit, dus hier hoeft geen moeite voor gedaan te worden.  

 

Zorg dat het springkussen schoon blijft 

Wanneer je een springkussen huurt wil je uiteraard niet dat het vies wordt. Zorg er dus voor dat kinderen er niet met drinken of eten ingaan spelen. Hiermee voorkom je dat het springkussen vies wordt. Laat de kinderen daarbij ook altijd hun schoenen uittrekken tijdens het spelen op een springkussen. Zo zorg je ervoor dat het springkussen schoon blijft, het niet kapot gaat en het veilig is voor alle spelende kinderen.  

 

Het is dus heel leuk en simpel om een springkussen te huren, zonder dat er iets mis hoeft te gaan!