Speelhuisjeskeuze
Image default
Gezondheid

Laat een dieet maken door dé expert in Vught

Total Body Balance biedt jou vanuit hun vestigingen Helmond en Vught ondersteuning bij het afvallen. Sinds 2003 helpen ze al mensen met afvallen via een speciaal programma. Hierbij sporen ze mensen niet alleen aan om beter te eten, maar ook om minder te eten. Dankzij het aanpassen van jouw eetpatroon kom je langzaamaan op het gewicht dat je wilt. Klinkt dit jou goed in de oren? Kies er dan voor om je te laten helpen bij het afvallen dankzij een dieet dat de experts uit Helmond en Vught je aanraden.

Hulp van de bekende afslankcoach van TV

Dick van Total Body Balance helpt jou door middel van persoonlijke begeleiding bij het afvallen of afslanken. Hij was als afslankcoach te zien in diverse tv-programma’s zoals het Hart van Nederland, Massa is Kassa en Altijd Jong. Ben je ook op zoek naar een dieet waarmee je weet gezond en met mate gaat eten? Dick helpt jou hier graag mee en kijkt samen met jou naar het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw afslanktraject. De wekelijkse controles zijn echt een stok achter de deur zodat jij jouw streefgewicht kan behalen.

Afslankmethoden in de vorm van verschillende pakketten

De specialisten van dit bedrijf staan graag voor u klaar vanuit de twee vestigingen. Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen online begeleidt te worden met een dieet. Je kunt kiezen tussen drie pakketten om af te vallen. Je betaalt naar het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, dus kies het pakket dat bij je past. Weet je nog niet zo goed wat je doel is? Dan kijken de afvalcoaches graag met u mee. Alle pakketten zijn inclusief wekelijkse controles en supplementen. Wilt u een dieet in Vught of in de omgeving laten samenstellen? Wacht dan niet langer en neem nog vandaag contact op met dit bedrijf.