Speelhuisjeskeuze
Image default
Banen en opleidingen

Information Security Analyst (SIEM Consultant)

“Van een gevoel van veiligheid naar een gevoel van veiligheid” Wij geloven dat veiligheid de promotor is van de mensheid en de samenleving. Door veiligheid in alle aspecten te integreren, veranderen we van een gevoel van veiligheid naar een gevoel van veiligheid. Mensen zijn onmisbaar vanwege hun uitmuntende vakmanschap, creativiteit en heroverweging. We reageren niet op incidenten, maar ondernemen actie vanuit PaSS-ideeën. (Actieve beveiligingsstrategie). Kortom, we richten ons op het identificeren, verminderen en voorkomen van veiligheidsrisico’s.

Onze NL-beveiligingsgemeenschap ontwikkelt zich momenteel snel, met meer dan 100 IT GRC-consultants, IAM-professionals, ethical hackers en security intelligence-analisten. We werken samen met 300 beveiligingsexperts van Sogeti Worldwide om klanten te helpen beveiliging in hun activiteiten te integreren, omdat we er vast van overtuigd zijn dat klanten sneller, efficiënter en veiliger zaken kunnen doen. We hebben 3 SOC’s in Europa (Frankrijk, Luxemburg en Nederland) en we bieden diensten op het gebied van veiligheidsinformatie, ethisch hacken en beveiligingsadvies. Beveiligingsmonitoring analist.

We zijn op zoek naar een analist met een hacker-mindset die liever voorkomen dan genezen, of je bent al analist op het gebied van beveiligingsinformatie en incidentenbeheer en bent van harte welkom geheten door de implementatie van Arcsight en / of Qradar. Hierdoor weet u als geen ander hoe SIEM zijn waarde bewijst. Je ondersteunt je met relevante technische ervaring en zakelijke kennis van klanten. Herken jij jezelf in de volgende vaardigheden? • Implementeer SIEM-oplossing • Netwerkbeveiliging • Applicatiebeveiliging • Scriptconnector en schrijven van logboekparser

Of heeft u meer zakelijke vertalingen nodig? • Analyseer het bedrijf van de klant • Analyseer SIEM-waarschuwingen, gegevens, gebeurtenissen, regels • Bedrijfsrisicoanalyse, gebruiksscenario’s, gevallen van misbruik U zult echter altijd overwegen om de SIEM voortdurend opnieuw te kalibreren en aan te passen zodat het bedrijf onze klanten in staat stelt .

Dan ben jij het product dat wij zoeken naar Sogeti om jou te leveren. U kunt uw kennis gebruiken om te verspreiden om onze klanten te helpen op een veilige manier naar de cloud te migreren. Door SIEM te gebruiken dat zorgvuldig is ontworpen met toonaangevende tools, kunnen de toepassingen ervan worden vereenvoudigd en beheerd. Daarnaast kun je binnen Sogeti ook jezelf ontwikkelen en certificeren via Sogeti Academy. CISA, CISM, CRISC en aanverwante technische certificeringen (IBM, HP, Microsoft, Oracle, etc.) zijn van jou Durf jij het succes van Nederlands grootste dienstverlener op IT-gebied te delen?

Wat kun je?

Die vraag stelt ieder bedrijf dat op het punt staat iemand aan te nemen.

Wie ben je?

Sogeti stelde deze vraag direct daarna. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons past. Vooral in mindset. Sogeti-professionals zijn geen gewone professionals. Het is er een met veel verschillende attributen. rijden. Resultaatgericht. En het is niet gemakkelijk om tevreden te stellen. Dit wil niet zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel. Voor ons hoort geluk bij werk. Maar we zoeken eerst de inhoud. We hebben altijd geprobeerd aan de verwachtingen te voldoen; zo kennen onze klanten ons. Dit is hoe we elkaar kennen. selecteer. Denk je dat je slim genoeg voor ons bent? En durf je met ons te praten? Meld je nu aan en wie weet word jij er een. Stuur je sollicitatie en motivatie

https://www.vindazo.nl/keywords/analyst.html