Speelhuisjeskeuze
Image default
Relatie

Druk in de relatietherapie

Drukte in zomermaanden bij online relatieherapie

Het is opmerkelijk druk bij de online relatietherapie van Jouw Liefde tijdens de zomermaanden. Na de corona gaan we op vakantie en komen dan weer voor langere tijd met onze partner in contact. Dit leidt vaak tot conflicten en deze escaleren totdat een van de twee zegt ik ben er klaar mee. Het is genoeg geweest, ik ga nu stappen ondernemen. En dan denk je even vlot een afspraak bij een relatietherapeut te kunnen inplannen. Helaas dat is niet mogelijk, want deze gaat zelf met vakantie en er is een lange wachttijd. Dus wordt het relatietherapie zelf doen

Door deze feiten bij elkaar op te tellen komen veel mensen terecht bij de online relatietherapie van Jouw Liefde. Je meldt je aan, betaalt en binnen 10 minuten ben je aan de slag. Want denk nu niet dat relatietherapie een wondermiddel is. De meeste relatietherapeuten geven je telkens oefeneningen voor thuis, zodat je na twee weken weer terug kunt komen. Het oefenen op zich geeft al stress, daarom is de aanpak van Jouw Liefde compleet anders.

De online therapie is gebaseerd op EFT en bewustzijn denken, waarbij je terug gaat naar de tijd dat je geboren bent om zo het hechtingspatroon te leren herkennen. Van hieruit gaat de therapie in op allerlei persoonlijke elementen zodat je patronen leert herkennen en erkennen. Het is pas wanneer je weet welke patronen er zijn dat je ze kunt gaan doorbreken. Dit gaat met vallen en opstaan, maar doordat jij je bewust bent van de patronen ga je ze steeds beter herkennen. Dit geldt voor beide partners en op een bepaald moment is er het partnergesprek. Een diepgaand gesprek wat eerlijk en open is. Door dit op een volwassen manier te beleven ben je als partners in staat om te gaan voelen. En dat is pas het moment dat er keuzes worden gemaakt.

 

https://www.aboutyourlove.nl