Speelhuisjeskeuze
Image default
Management

Top small business ideas 2022

Op zoek naar de beste ideeën voor kleine ondernemingen? Lees dan verder!

 

Er zijn veel voordelen verbonden aan het opstarten van een klein bedrijf, zoals een flexibeler werkschema, iets doen wat je leuk vindt en je lot in eigen handen hebben. 

 

Maar voordat u een succesvol klein bedrijfje kunt beginnen, hebt u een idee nodig.

 

In het ideale geval vind je een idee voor een klein bedrijf dat niet alleen levensvatbaar is, maar dat je ook interesseert en waarbij je je vaardigheden, talenten en ervaring kunt inzetten.

 

Om u te helpen het beste bedrijfje te kiezen, hebben we deze lijst met bedrijfsideeën samengesteld, met alles van online diensten en passieprojecten tot detailhandelsmogelijkheden en kleinschalige bedrijfsideeën.

 

Laten we er eens induiken.

 

Kleine investering bedrijfsideeën

Als u niet veel geld hebt om in uw nieuwe bedrijf te investeren, hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier zijn 11 kleine investeringsbedrijfsideeën die u kunt starten met weinig tot geen geld!

 

1. Dropshipping

Dropshipping is het proces van de verkoop van producten online zonder de noodzaak om goederen te kopen upfront, houden inventaris, of het schip bestellingen naar klanten. In plaats daarvan, uw dropshipping leverancier doet deze dingen voor je. Je kunt vandaag nog beginnen met dropshipping met Oberlo – het is gratis!

 

2. Beheer van sociale media

Als je van sociale media houdt en veel tijd besteedt aan het creëren van inhoud, waarom zou je dan geen munt slaan uit je passie en bedrijven helpen groeien door een dienst voor sociale-mediamarketing te beginnen? Doe wat onderzoek om meer te weten te komen, en benader vervolgens lokale bedrijven om je eerste klant binnen te halen.

 

3. Print-on-Demand

Print-on-demand is zeer vergelijkbaar met dropshipping, behalve dat je producten kunt verkopen met je originele ontwerpen. Wanneer je een bestelling ontvangt, zal je leverancier je ontwerp afdrukken en het product voor jou naar de klant sturen. Ga aan de slag met Shopify.

 

Meest Succesvolle Ideeën voor Kleine Bedrijven: Print-on-Demand met Shopify

4. Persoonlijke maaltijdbereiding en koken

Is koken een van uw passies? Houdt u ervan om uzelf te uiten door middel van eten? Veel mensen hebben niet de tijd of de vaardigheden die nodig zijn om heerlijk, voedzaam, vers voedsel zelf te koken. Waarom begint u geen bedrijfje dat maaltijden voor hen bereidt?

 

5. Schrijven

Schrijven is een van de meest flexibele kleine zakelijke ideeën die er zijn. Er zijn zo veel manieren om een schrijfbedrijfje te beginnen – van bloggen en verkoopteksten tot journalistiek of technisch schrijven. Om te beginnen, kijk op populaire freelance vacaturebanken, zoals:

 

BloggingPro

ProBlogger 

Freelance Schrijven

 

6. Carrière Coaching

Heb je een succesvolle carrière gehad? Weet je hoe je mensen kunt helpen vooruitgang te boeken in hun loopbaan? Zo ja, overweeg dan dit kleine bedrijfsidee. Begin met contacten in uw netwerk te benaderen en vraag of zij iemand kennen die geïnteresseerd zou kunnen zijn in uw diensten.

 

7. Reisplanning

Heeft u aanleg voor reisplanning? Als je weet hoe je een geweldige reisroute moet samenstellen en waar je de beste deals online kunt krijgen, overweeg dan om een reisplanner te worden. Als dit interessant klinkt, doe dan wat meer onderzoek en bekijk tools zoals Google Flights, Booking.com, en Roadtrippers.

 

8. Gezondheid en Wellness Coaching

Houdt u van een gezonde levensstijl? Zo ja, waarom dan niet je passie delen? Talloze mensen willen iemand die hen helpt hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ga aan de slag door mensen in uw netwerk te bereiken.

 

9. Proeflezen en redigeren

Ben je detail-georiënteerd? Hou je van woorden en grammatica? Achter elke schrijver staat een proeflezer en redacteur die helpen om elk artikel, boek of proefschrift te perfectioneren. Zoek naar klanten op sites als PeoplePerHour, Fiverr, en Upwork.

 

10. Dating Consulting

Ben jij goed in het leggen van nieuwe contacten met mensen? Weet je hoe je het beste in anderen naar boven kunt halen? Veel geweldige mensen in de wereld kunnen jouw hulp gebruiken om de liefde van hun leven te vinden.

 

11. Vertalen

Als u tweetalig bent of een polyglot, waarom dan geen freelance vertaaldiensten aanbieden? Neem een kijkje op deze freelance vertaalmarktplaatsen voor meer informatie:

 

Protranslating

Gengo

SDL

Translatorsbase 

 

Als u meer tijd thuis wilt doorbrengen, overweeg dan om een van deze creatieve kleine bedrijfsideeën vanuit huis te beginnen – deze sectie bevat ook veel kleine online bedrijfsideeën. 

 

12. E-commerce

Of u nu een kledingboetiek begint of sportuitrusting verkoopt, het online verkopen van producten is gemakkelijker dan ooit met diensten zoals Shopify, Handshake, en Oberlo. Waarom zou u geen e-commercebedrijf rond uw passies en interesses opbouwen?

 

13. Web Ontwerpen

Houdt u ervan om nieuwe websites te ontwerpen? Ben je altijd aan het knutselen met website thema’s en plugins? Zo ja, overweeg dan om websites voor anderen te bouwen! Ga op zoek naar lokale bedrijven om je eerste klanten te werven.

 

14. Website Flipping

Als je van zowel zaken als webontwikkeling houdt, zou je kunnen beginnen met het flippen van websites. Dit is het proces van het kopen van websites met potentieel, ze te verbeteren, en vervolgens te verkopen voor een winst. Kijk op Shopify’s Exchange-marktplaats voor meer informatie.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/