Speelhuisjeskeuze
Image default
Hobby en vrije tijd

Top elektrische step met 30 km/u snelheid

In dit artikel vindt u de volledige details van de Top elektrische step met een snelheid van 30 km/u.

Misschien heb je locals voorbij zien komen op elektrische steps, en je zou ook kunnen denken dat een e-step goed zou passen bij jouw manier van leven als reiziger. 30 km/u elektrische step

Per slot van rekening is een e-step een handige, plezierige en ecologisch voordelige vorm van vervoer. Hoe kunt u precies een hoogwaardige step kiezen die prioriteit geeft aan uw veiligheid uit alle beschikbare mogelijkheden? Om u te helpen bij het nemen van een beslissing, hebben we deze koopgids voor elektrische steps voor beginners samengesteld.

We bespreken alles waar u rekening mee moet houden in dit overzicht om ervoor te zorgen dat u de beste e-step kiest voor uw vereisten.

Apollo Explore – step van 31 km/u

Met één lading rijdt hij tot 54 kilometer. Hij kan offroad en zal een zeer aangename rit zijn op gladde oppervlakken vanwege de 10 inch luchtbanden, dubbele vering achter en extra vering vooraan.

Dubbele schijfremmen en LED-verlichting rondom zorgt voor verkeersveiligheid. Met opties met drie snelheden wordt een motor met achterwielaandrijving van 1000 watt aangeboden. De stuurpen en het stuur zijn beide opvouwbaar en hij weegt 23 kg.

Deze e-step is gemakkelijk te gebruiken en kan sterke prestaties leveren zonder een enorme step te worden. Bent u op zoek naar een step voor volwassenen die groot gewicht aan kan. Ga dan zoeken in de elektrische step 120 – 150 kg sectie, hier vind u een selectie van elektrische steps die hiervoor geschikt zijn.

Zelfs de acceleratiesnelheid en opstartopties – nul of kick om te starten – kunnen worden gewijzigd. Uiteraard heeft hij ook cruise control.

Specificaties

 • Motor – 1000 W

 • Snelheid – 31 km/u

 • Bereik – 34 Miles

 • Batterij – 52V

Inokim OX – step van 28 km/u

Er zijn twee specificaties beschikbaar, waarbij de lithiumbatterij het verschil maakt. De LG 60V Li-ion 21Ah of de 60V Li-ion 13Ah (Hero) (Super).

Het bereik zal groter zijn met de grotere batterij. Andere specificaties zijn identiek. De hoogste snelheid is 28 km/u (45 km/u).

Je zult niet schrikken van de acceleratie omdat deze geen nulstart heeft. En sommige mensen geven de voorkeur aan deze aanpak.

Het rijden is een geweldige ervaring. Tijdens het rijden is de kwaliteit hoorbaar en voelbaar. Het is vrij stil. Geen onaangename geluiden zoals piepen. Inokim besteedt veel zorg aan het maken van e-steps van het hoogste kaliber.

Hoewel hij een beetje stijf is, verzacht de verstelbare voor- en achtervering de meeste onvolkomenheden en wekt vertrouwen.

Afrekenen Meer accessoires voor elektrische steps – elke rijder nodig heeft

Luchtbanden van 10 x 2,5 inch zijn de beste optie. En je kunt ze verwisselen zonder de wielen te verwijderen.

Dit komt omdat de achterbrug slechts één kant heeft die met het wiel is verbonden. Ziet er goed uit en is best praktisch.

ongelooflijke remmen Een schijfrem achter en een trommelrem voor, beide perfect afgesteld uit de doos.

Hij weegt 61 lbs. en de stuurpen kan worden ingeklapt, maar het stuur niet (28 kg). Je kunt het oppakken, maar je zult het niet ver kunnen dragen.

De uitstekende dikke rubberen handgrepen van de OX en de goed gekalibreerde duimgashendel laten zien hoeveel aandacht voor detail er in het ontwerp is gestoken. Uiteraard

Specificatie

 • Motor – 800W

 • Batterij – 60V, Li-On 21Ah

 • Bereik – 33 mijl

 • Topsnelheid – 28 km/u

 • Gewicht – 265 lbs

EMove Cruiser – elektrische step met een snelheid van 30 km/u

Een van de beste elektrische steps ooit gemaakt, is de EMove Cruiser nu de beste 30 km/u elektrische step die er is.

De EMove Cruiser is ongeëvenaard met een bereik van 100 kilometer op één lading. Deze step weegt slechts 23 kg.

Het dubbele veersysteem en de 10 inch brede luchtbanden zorgen voor een comfortabele rit. De achternaafmotor heeft een constant uitgangsvermogen van 1000 Watt en een piekvermogen van 1600 Watt. De topsnelheid van de step is 53 mijl per uur.

De Emove Cruiser elektrische step wordt geleverd met schokdempers voor en achter. Het beschikt over dubbele spiraalveertechnologie aan de voorkant om de rit soepeler te laten verlopen en stoten te absorberen.

Specificaties

 • Motor – 1000 W

 • Bereik – 62 Mijl

 • Topsnelheid – 30 km/u

 • Gewicht – 52 pond

Hiboy Titen Pro – 32 km/u elektrische step

Je zou deze elektrische step voor een elektrische fiets kunnen aanzien als je naar het zadel kijkt. De Hiboy Titan Pro wordt geleverd met een duimgas en een conventionele e-bike display-eenheid.

Samen met andere dingen geeft de LCD-meter de geselecteerde snelheidsmodus, kilometerstand en snelheid weer. Op de Hiboy Titan Pro hebben rijders de keuze tussen drie fundamentele snelheden.

Op de hoogste vermogensinstelling kan de Hiboy Titan Pro een topsnelheid halen van 52 km/u (51,5 km/u). De 1200 W borstelloze naafmotoren van de wielen kunnen het voertuig vrij snel accelereren. Volgens claims kan de 48 V 17,5 Ah-batterij van de step tot 40 kilometer rijden.

Normaal gesproken hebben massieve banden minder onderhoud nodig dan luchtbanden. Luchtbanden presteren niettemin beter dan zij op het gebied van slagvastheid.

Afrekenen Meer Beste elektrische stepsloten en uw step vergrendelen | Belangrijke stappen

Specificatie

 • Motor – 1200W

 • Snelheid – 32 km/u

 • Batterij – 48 V 17,5 Ah

 

https://nr1elektrischestep.nl/blogs/elektrische-step/met-kenteken