Speelhuisjeskeuze
Image default
Aanbiedingen

Geschenken die je anoniem kunt versturen

Soms zijn de beste cadeaus diegene die anoniem verstuurd worden. Als je iemand een cadeau wilt sturen, maar niet wilt dat hij of zij weet dat het van jou komt, zijn er genoeg mogelijkheden. Hier volgen een paar ideeën voor cadeaus die je anoniem kunt versturen.

1. Een cadeaukaart voor hun favoriete restaurant of winkel

Dit is een geweldige optie als je weet dat de ontvanger graag uit eten gaat of gaat winkelen. Het is een attente manier om ze te laten weten dat je aan ze denkt zonder dat ze weten dat jij het cadeau hebt gestuurd.

2. Een dagje spa

Wie houdt er niet van een dagje verwennerij? Iemand een anonieme cadeaubon sturen voor een dagje spa is een geweldige manier om te laten zien dat je om hem geeft zonder je identiteit te onthullen. Ze zullen zich kunnen ontspannen en verjongen, en ze zullen het gebaar waarderen.

3. Een abonnementsdoos

Er zijn tegenwoordig abonnementsdozen voor zo ongeveer alles, dus je kunt er zeker een vinden die past bij de interesses van je beoogde ontvanger. Van make-up en kleding tot boeken en sigaren, er is voor iedereen wel een abonnement te vinden. En het mooiste is? Ze zullen nooit weten dat jij hem gestuurd hebt!

4. Bloemen

Hoe kun je iemands dag beter opvrolijken dan met een mooie bos bloemen? Bloemen zijn altijd een welkome verrassing, en ze zijn een geweldige manier om je waardering, dankbaarheid of vergeving te tonen – zelfs als je niets specifieks te zeggen hebt. Je kunt bloemen direct bij de ontvanger laten bezorgen zonder je naam te noemen. Zorg er wel voor dat je een briefje meestuurt, zodat ze weten wie ze moeten bedanken!

Een anoniem cadeau sturen kan een leuke en attente manier zijn om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Met zoveel mogelijkheden is het gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden voor iedereen op je lijst. Dus als je de volgende keer een cadeau wilt sturen, maar niet wilt dat de ontvanger weet dat het van jou komt, overweeg dan een van deze anonieme cadeau-ideeën.

 

https://www.boeketcadeau.nl/