Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

De keuze van mijn dak bij mijn nieuwbouw vrijstaand huis

Afgelopen jaar hebben ik en mijn vriend een nieuwbouw gezet, we hadden moeilijkheden bij het kiezen van ons dak. Zowel over de materialen, als de stijl van het dak hebben we even getwijfeld. Toch hebben we besloten om voor een hellend dak te gaan. We kwamen op dit idee via Geradak, we kwamen terecht op hun website en zagen een aantal van hun projecten. Na even zoeken en na even contact met hen te hebben opgenomen, hebben we besloten de knoop door te hakken en te gaan voor een hellend dak.

 

De voordelen van een hellend dak

Bij een hellend dak zijn er een aantal voordelen. Aangezien het dak hellend is, blijft vuiligheid er niet erg opliggen, maar blijft het dak iets beter schoon. Er blijven bijvoorbeeld geen bladeren op het dak liggen.

Aangezien we binnenkort, wanneer we terug iets meer budget hebben zonnepanelen wensen te plaatsen, kunnen we dit direct doen. Bij de bouw van het dak hebben we daar dankzij de hulp van Geradak aan gedacht. We hebben het dak op het Zuiden gericht zodat we een optimaal rendement zullen hebben. Zo zullen we het grootste deel van de dag zon op het dak hebben voor een optimaal rendement.

Ik kan je alvast aanraden om eens te kijken op de website van Geradak en met hen contact op te nemen bij interesse!

Bron: Nieuwbouw hellend dak gezocht!