Speelhuisjeskeuze
Image default
Zakelijk

Beste heldere stickers van het moment

Ben je op zoek naar veelzijdige, glanzende op maat gemaakte stickers om je bedrijf te brandmerken, je merk te promoten of je kunst tot leven te brengen? Dan zijn heldere stickers precies wat je zoekt. Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je ook doming stickers bedrukken. Hiermee geef je de stickers nog meer kracht en uniekheid.

Deze glanzende schoonheden zijn niet alleen nuttig, maar kunnen ook prachtige effecten creëren. Wij hebben vijf van onze favoriete heldere stickers verzameld. Lees meer over wat ze zijn, hoe ze worden gemaakt en hoe je op maat gemaakte heldere stickers kunt gebruiken.

Wat is het verschil tussen heldere- en transparante stickers?

Voordat we beginnen, laten we een veel voorkomende misvatting ophelderen: er is geen verschil tussen heldere stickers en transparante stickers.

Die termen kunnen door elkaar worden gebruikt en verwijzen gewoon naar aangepaste stickers die zijn afgedrukt op helder vinyl met een transparante achtergrond. Je kunt ze nog steeds in elke vorm krijgen als gestanste sticker, kiss cut sticker of op een stickervel.

1. Op maat gemaakte logo stickers

Ziet er bekend uit, nietwaar? Dat is de kracht van logo stickers. Ze zijn een subtiele, visuele herinnering die u kunt uitdelen aan klanten. Met aangepaste stickers kunt u uw eigen artwork maken met uw logo en deze voor u laten werken.

Deze heldere logo sticker is een individueel gesneden cirkelvormige sticker had u gemakkelijk kunt uitdelen aan klanten, opdrachtgevers en leveranciers. De zelfklevende stickers die we gebruiken laten geen resten achter, waardoor ze perfect zijn om op laptops en telefoons aan te brengen.

Zie je hoe we levendige en ondoorzichtige kleuren hebben geprint op het transparante vinyl? Dat komt omdat we witte inkt achter je kleuren printen om het heldere effect te controleren.

2. Transparante stickers voor flessen

Heldere stickers en etiketten zijn perfect voor het labelen van glazen drankflessen. De heldere sticker werkt prachtig met de transparante oppervlakken van de fles.

Wij houden van het onderstaande ontwerp omdat het de levendige kleur van de roze gin gebruikt en in het label ontwerp verwerkt. Dit laat ook zien hoe geweldig witte inkt eruit kan zien op een heldere sticker.

3. Waterdichte kiss cut stickers

Wij houden van deze heldere kiss cut stickers. Hun ontwerp is eenvoudig, maar het creëert een geweldig effect bij het aanbrengen.

Onze heldere stickers zijn gelamineerd om ze UV-bestendig en waterdicht te maken, perfect om aan te brengen op producten die in de vaatwasser gaan zoals waterflessen of stickers die blootgesteld worden aan water zoals op autoruiten.

Laminaten kunnen zowel een glanzende als een matte afwerking hebben. Wij geven de voorkeur aan een glanzende afwerking voor heldere stickers, omdat dit zorgt voor ultieme transparantie. Als je op zoek bent naar een matte laminaat, zorg dan dat je contact opneemt met onze geweldige klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

4. Aangepaste stickers voor honingpotten

Hoe cool zien deze honingetiketten eruit? Het heldere vinyl laat de gouden kleur van de honing mooi uitkomen. Ondanks de toegevoegde details ziet het label er nog steeds modern en minimalistisch uit omdat het slechts één kleur gebruikt.

Als u op zoek bent naar productetiketten, bestel dan zeker uw heldere stickers op vellen. Je vindt deze onder heldere labels of kiest voor de heldere optie op onze stickervellen pagina.

5. Geef uw eigen draai aan het ontwerp

Nog een geweldig voorbeeld van het gebruik van witte inkt op je op maat gemaakte heldere stickers. Wit is de enige kleur die op deze sticker wordt gebruikt. We voegen verschillende lagen wit toe om een ondoorzichtige kleur te creëren.

Zie je hoe de sticker bijna onzichtbaar is? Het creëert echt een luxe uitstraling voor je producten omdat het lijkt alsof je de tekst direct op het oppervlak hebt gedrukt.

https://www.domingstickers.nl/producten/bootnaam-stickers/