Voor de leukste rijlessen moet u in Soest zijn

Speelhuisjeskeuze

Bij de leukste rijlessen Soest leer je goed en veilig rijden op een leuke en leerzame manier. En proberen zo goedkoop mogelijk te zijn, en willen het dus zo betaalbaar houden voor iedereen. Dus wil jij graag beginnen zodat je straks eindelijk zelf kan rijden, en ben je 16,5 jaar oud. Kom dan bij onze rijschool en meld je vandaag nog aan voor een proefles, velen waren je al voor en zijn erg te spreken over onze rijschool. En zo hebben we dan ook een hoog slagingspercentage. En hebben onze instructeur allemaal veel ervaring met lesgeven.

Rijlessen en pakketten 

Wij hebben meerdere pakketten uiteraard hangt dit af van je rijgedrag en ervaring. Zo heb je mensen die als veel gereden hebben en vaak maar een pakket van 20 lessen nemen. Onze rijlessen zijn over het algemeen 45 minuten en je doet er meestal een per week. Dit kunnen er meer zijn maar dat hangt van de planning af. Wij vinden veiligheid erg belangrijk en willen dan ook dat je op de juiste manier leert handelen. En willen ook niet dat je erg opgejaagd rijd door spanningen en stress, hier zullen we je dan ook op trainen. En op de juiste manier begeleiden. 

Motorrijles

Voor je motorrijlessen moet je ook bij Rijlessen soest zijn! Wij hebben een aantal motoren die we tot onze beschikking hebben. Het gaat wel iets anders te werk zo begin je eerst op een testterrein en niet meteen op de openbare weg. Een motor is erg zwaar en je zult in het  begin erg moeten wennen wanneer je erop zit. Omdat je erg kwetsbaar bent op een motor is het dus belangrijk dat je hem goed onder controle hebt voor we de weg op gaan. Je rijd altijd voorop met een instructeur achter je die je door een microfoontje aanwijzingen geeft.