Speelhuisjeskeuze
Image default
Aanbiedingen

TV-meubel kopen? Lees dan eerst deze tips!

Met een tv-meubel van mangohout haal je een unieke uitstraling in huis. Ondanks de stoere stijl wordt er een warm gevoel gecreëerd. En dat mag natuurlijk niet ontbreken in een ruimte waar je veel van je vrije tijd spendeert: de woonkamer. Maar mangohout is er niet alleen voor het oog. Want een tv-meubel is ook nog eens heel erg handig. Het is dé plek waar je je televisie stalt en daarnaast draagt het bij aan een opgeruimde woonkamer. Maar alleen een tv-meubel is ook zo saai. In dit blog lees je een aantal tips om jouw tv-meubel op te fleuren!

Grote planten

Planten in huis zijn altijd een goed idee. En een grote plant naast het tv-meubel staat heel gezellig. Zo staat er bij veel huishoudens bijvoorbeeld een grote bananenplant.  Als je niet zulke groene vingers hebt kan je ook kiezen voor andere kunstplanten voor naast de tv. Deze kunstplanten zijn net echt en je hebt niet langer een excuus om niet voor groen in huis te kiezen.

Een stoel

Zeker als je niet zoveel zitplek in de woonkamer hebt dan is het handig om de lege ruimte naast de tv te benutten voor een extra zitplek. Kies bijvoorbeeld voor een fijne fauteuil of zelfs een sta-op stoel als je een gemakkelijke zitplek wilt hebben. Met een hangstoel creëer je een speels element in de ruimte wat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook heel sfeervol staat in de ruimte.

Woonaccessoires

De lege hoek naast de tv kan je ook mooi opvullen met woondecoratie. Om het niet te druk te maken kan je kiezen voor één grote eyecatcher, eventueel aangevuld met wat kleine elementen. Zet bijvoorbeeld een mooie decoratieladder naast de tv. Om het nog mooier te maken kan je deze nog decoreren met een lichtsnoer / stoere prikkabel of een mooi plaid. Ook een grote vaas met extra hoge siergrassen staat mooi naast de tv. Pampasgrassen en droogbloemen zijn helemaal hip en daarnaast ook makkelijk in onderhoud.

Meubybroers

Wil je graag een mangohouten tv-kast kopen? Meubybroers adviseert je maar wat graag en helpt je bij het kiezen van de juiste tv-kast. Weet je al wel welke je wilt? Een tv-kast is eenvoudig online te bestellen via hun webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een mangohout buffetkast of mangohout dressoir? Ook dit behoort tot hun uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om hulp in te schakelen, want MeubyBroers helpt je graag!

 

https://meubybroers.nl/