Tips om met o.a. een sieraden display uw etalage direct te verbeteren

Speelhuisjeskeuze

Een sieraden display is een ‘must have’ om op een juiste manier de aandacht te trekken voor uw sieraden. De etalage is zo’n manier. Nu zijn er veel winkels die een goede etalage hebben. Ze hebben eigenlijk veel energie gestoken in hun etalages.  Maar gek genoeg behoren juweliers niet tot deze categorie. Ik weet het, de echt luxueuze winkels doen het vaak goed. Wel over het algemeen extreem klassiek, maar ze zijn nooit bang om slechts een paar stukken in hun etalage te laten zien.

Angst, een slechte raadgever

Een grote groep juweliers stoort het niet om items van het ene merk of stijl op een sieraden display van een ander merk te zetten. Deze groep juweliers die niet aan de top staan, hanteren juist een strategie van angst in hun etalages: we moeten alles laten zien anders kunnen klanten het idee hebben dat we een of ander item niet hebben. Wat men echter aangeeft met zo’n etalage is: het kan me niet schelen. Ik weet zeker dat geen enkele juwelier denkt dat het hem of haar niets kan schelen. Maar dit is wel het gevoel dat je communiceert, opwekt.

Eenvoudige tips

Gebruik mooie afbeeldingen om uw boodschap duidelijk over te kunnen brengen, mensen te verleiden en te inspireren.

Toon lef: leg net alle sieraden in je etalage: Onze ogen hebben een beetje rust nodig om echt een klein voorwerp goed te kunnen zien. Een paar items op de prachtige sieraden displays van Nova Sieraden Displays zeggen zoveel meer dan een overkill aan sieraden.  

Het lijkt voor de hand liggend, maar probeer zo vaak mogelijk schoon te maken. En kijk, vooral in de zomer, naar die dode vliegjes of ander ongedierte.