Steigerhouten meubels aanschaffen

Speelhuisjeskeuze

Ben je van plan om steigerhouten meubels aan te schaffen? Je kan bij ons hoogwaardige steigerhouten meubels aanschaffen die in ieder modern interieur thuishoren. De verweerde materialen, de oneffenheden en de diverse kleurverlopen geven het een unieke stoere en industriële uitstraling die interessant is om naar te kijken. Er is heel wat te vinden op dit gebied waardoor men eindeloos met steigerhouten meubilair kan variëren.

Als men onze collectie met robuust industrieel meubilair eens van dichtbij wil zien kan men bij ons een bezoekje brengen. Dan kan men de kasten, tafels, dressoirs, roomdividers, etagères en andere industriële meubels eens van dichtbij bekijken. Voor een compleet overzicht van ons assortiment aan steigerhouten meubels kan men in onze webshop die ten alle tijden online beschikbaar is.

Robuust meubilair van steigerhout

Als specialist in steigerhouten meubels hebben we een grote hoeveelheid robuust meubilair beschikbaar. Voor een groot deel zijn deze producten van steigerhout gemaakt, terwijl een ander deel van metaal is. Dat zorgt voor een stoer uiterlijk dat goed past binnen een urban of landelijke wooninrichting. Men kan denken aan bakkerskasten met meerdere plateaus. Zo geldt hetzelfde voor schoenenkasten die twee plateaus van hout hebben en verder bestaan uit zwarte originele gasbuizen. Ook zijn er bartafels met een stang in het midden waar men de voeten op kan doen rusten. En zo is er ander robuust meubilair dat er industrieel uitziet. Een andere mogelijkheid zijn steigerhouten meubels zoals dressoirs die voor een televisieset gebruikt kunnen worden of andere elektronica. En zo zijn er salontafels met metalen wielen en een buizenframe als handvat om het te kunnen verplaatsen. Er is dus genoeg keuze in robuuste steigerhouten meubels met een industriële uitstraling.

Online een bestelling doen

Men kan een steigerhouten meubel online aanschaffen. Daarvoor hoeft men enkel een bestelling te doen in onze webshop waarna de levering vanzelf volgt. De producten zijn overigens gratis om te verzenden. Wil men dus online een bestelling doen voor een steigerhouten meubel dan is men er niet veel aan kwijt.

https://www.cedgemeubel.nl/