Parket leggen doen we graag voor u.

Kies voor gezelligheid en warmte met parket

 

Een goede vloer is de basis voor elke woning. Een houten vloer leggen biedt veel mogelijkheden: het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en straalt gezelligheid uit. Bij Schuur Expert kunnen wij u vrijblijvend advies verlenen over de meerwaarde van parket leggen. Met onze 25 jaar ervaring zijn we dé specialist in houten vloeren leggen en schuren. U bent niet zeker of een houten vloer voor u de juiste keuze is? Lees hieronder wat de voordelen zijn van parket leggen.

Parket biedt voor ieder wat wils

Houten vloeren leggen heeft iets tijdloos. Hout is een natuurlijk product waardoor uw woning meteen warmte, sfeer en klasse uitstraalt. Door de veelzijdigheid aan het aanbod van houtsoorten is er voor ieder wat wils: zo is een eiken parket leggen het meest populair. Dit past uitstekend bij een landelijk of klassiek interieur. Mag het toch wat moderner zijn, dan zijn bamboe of teak prima keuzes. Elke houtsoort heeft zijn eigen kwaliteiten, sterktes en zwaktes. Het is daarom goed om eerst na te gaan welke houtsoort het beste past bij uw interieur en levensstijl. Onze parketteurs kunnen u bijstaan met advies bij elke keuze die u maakt.

Parket leggen is ideaal als u kleine kinderen heeft: zo voelt hout zachter aan dan andere vloersoorten. Daarnaast is parket leggen een goede keuze als u gaat voor duurzaamheid: het is ecologisch en kan – mits een goede onderhoud – decennia lang meegaan. Hierdoor krijgt uw woning een extra meerwaarde. Naast het soort hout zijn er ook veel verschillen in kleur en afwerking.

Schuur Expert helpt u graag met parket leggen, of u nu de keuze maakt om dit in een visgraat te leggen of in blokpatroon, onze experts kunnen het allemaal. In dit onderdeel leggen wij je precies uit waar je allemaal aan moet denken en rekening mee moet houden. Onafhankelijk van waar je je parket koopt kun je extra informatie vragen aan onze experts over waar je rekening mee moet houden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies op maat. 

De beste service in parketvloer leggen

Een parketvloer leggen doet u beter niet zelf. Het is tijdrovend en het resultaat kan tegenvallen als u niet over de nodige kennis er ervaring beschikt. Kies voor professionele vaklui om een nauwkeurige en perfecte afwerking van uw vloer te bekomen. Laat u daarom bijstaan door het professionele team van Schuur Expert, dat bestaat uit acht enthousiaste en gecertificeerde parketteurs. Wij beschikken over meer dan een kwart eeuw ervaring in de wereld van parket renovatie! Onze parketteurs blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door zich voortdurend bij te scholen. Hierdoor kunnen wij u de beste service aanbieden bij parketvloer leggen.

Heeft u reeds een parketvloer en kan deze een opfrisbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, als geen ander weten wij hoe we een vloer laten stralen. U hoeft niet meteen uw parketvloer te laten vervangen. Wij werken met de beste producten om uw vloer een nieuw leven te geven. Met de juiste behandeling kunt u uitgaan van een verlenging van de levensduur tussen 12 tot 14 jaar. Spaar uw geld uit door te kiezen voor een hoogwaardige en kwalitatieve parketvloer renovatie!

https://parket-leggen.nl