Keramisch Parket: Nieuwste trends 2019

Keramisch parket

Het comfort en de uitstraling van een woning hangen van verschillende factoren af, dat weten we allemaal. Een van de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden bij de zoektocht naar een goed inrichting, is de vloer. Als basis van de hele woning speelt de vloer een grote rol bij welke sfeer gecreëerd wordt, en in welke mate u comfort kunt ervaren in de woning.

Steeds vaker kiezen mensen voor een parket vloer, door de vele voordelen die erbij komen kijken. Het spreekt voor zich dat de zoektocht naar een degelijke vloer niet altijd eenvoudig is. Wilt u daarbij een parket dat goed bij uw interieur past, dan wordt het vaak nog ingewikkelder!

Een populaire optie is echter een keramisch parket, dat ook wel visgraat parket wordt genoemd. Keramisch parket heeft een unieke uitstraling, en creëert daarbij heel wat comfort en stijl in de woning. Wat is keramisch parket, en welke voordelen biedt een parket visgraat? Belangrijke vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

Ontzorgen

Wij zijn sterk in het totaalpakket en kunnen u volledig ontzorgen. Flevisteen staat bekend om haar veelzijdigheid en onderscheidt zich hier mee. 90% Van onze klanten kopen niet alleen vloertegels of natuursteen bij ons, maar laten het ook plaatsen. Door het plaatsen van de vloertegels in eigen beheer te hebben kunnen wij een stuk vakmanschap leveren.  Met zeer kleine voegen en veelal in bijpassende kleur. Door de reeds 14 jaar ervaring hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld die aan onze kwaliteitseisen en normen kunnen voldoen.

Hierdoor is het mogelijk dat wij veel meer werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals; sloop van oude vloeren, vloerverwarming, dekvloeren, egaliseren, stukadoren en uiteraard de vloertegels of het natuursteen plaatsen. Door tevens een hele goede relatie met Bouwbureau Mulder te hebben opgebouwd kunnen wij in samenwerking met hem zelfs verbouwingen realiseren. Hiermee hebben we nu meerdere projecten tot een succesvol einde gebracht. U merkt dus al dat wij veel kunnen betekenen voor u en u heel wat zorg bij ons kunt achterlaten. Wij zullen u te allen tijde volledig voorlichten over onze vloertegels in onze showroom zodat u straks een weloverwogen keus kunt maken. Ook een bezoek aan uw woning in een later stadium behoort tot onze werkzaamheden.

https://keramischparket.nl