Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Een grote tuin afschermen

Je vindt het heerlijk om in de tuin te zitten. Het enige probleem van jouw grote buitenruimte, is dat je hier niet veel privacy hebt. Sommige delen van de tuin zijn niet zichtbaar voor voorbijgangers en buren, maar andere delen van je tuin liggen wel in het zicht. Hier ga je niet zo snel in je bikini liggen of topless zonnen. Wil jij nog meer van je tuin genieten? Zorg er dan voor dat je in ieder deel van je tuin veel privacy hebt. Dit doe je door jouw grote tuin af te schermen.

 

Waarom een grote tuin afschermen?

Door je grote tuin af te schermen, heb je meer privacy. Voorbijgangers kunnen niet meer in je tuin kijken en ook de buren kunnen niet langer zien wat jij in je buitenruimte doet. Dit is niet alleen prettig als je in je zwemkleding door de tuin wil lopen, maar ook als je lekker aan het eten bent, een feestje geeft of gewoon een boek leest in de tuin. Het is simpelweg een prettig idee dat anderen je niet kunnen zien als je in jouw vertrouwde omgeving ontspant.

 

Een grote tuin afschermen met scheidingswanden

De meeste mensen schermen hun grote tuin af door bomen te planten. Ook bepaalde planten kunnen je tuin goed afschermen voor meer privacy. Het enige nadeel van het afschermen van de tuin met bomen en planten, is dat deze moeten groeien. Zet je nu een boom neer of plaats je nu enkele planten in de tuin, dan heb je over enkele jaren pas meer privacy.

Wil je niet zo lang wachten om jouw grote tuin wat meer privé te maken? Scherm je tuin dan af met scheidingswanden. Probeer te achterhalen waar voorbijgangers en buren jouw tuin in kunnen kijken en scherm dit deel van je tuin af met een of meerdere scheidingswanden. Nu kan niemand meer zien wat er in jouw tuin gebeurt.

Jouw scheidingswanden hergebruiken

Je hebt niet altijd meer privacy nodig in de tuin. In de zomer zit je bijvoorbeeld veel buiten, maar in de winter kom je nauwelijks in de tuin. Wil je jouw scheidingswanden alleen gebruiken als je buiten zit? Dan kun je een scheidingswand bij canvasscherm.nl aanschaffen. Deze scheidingswanden kun je gemakkelijk en snel opruimen als je ze niet gebruikt. Bijkomend voordeel: je kunt de scheidingswanden hergebruiken, bijvoorbeeld in huis als scheidingswand woonkamer, in een kantoorruimte of in een feestzaal.

https://www.canvasscherm.nl/scheidingswand/