Douchedeur op maat aanschaffen? Vergeet de douchestrips niet!

U wilt een douchedeur op maat bestellen. Dan is het ook mogelijk om douchestrips erbij te bestellen. Deze douchestrips zorgen voor een waterdichte afsluiting zodat er geen water via de douchedeur op de badkamervloer kan lopen. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.

Een douchedeur op maat van 8mm dik helder veiligheidsglas

Waar de douchedeur op maat van De Voordelige Groep van gemaakt is? Van 8 mm dik helder gehard veiligheidsglas. Zo kunt u veilig douchen. En deze dikte zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Compleet geleverde douchedeur op maat

Bent u ook geen fan van het douchegordijn? Of is uw huidige douchedeur toe aan vervanging? Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u voordelig glas op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.