Speelhuisjeskeuze
Image default
Aanbiedingen

Dé zaalverhuur in Breda voor business en ontspanning

Bent u op zoek naar hotels in Breda waar business en ontspanning samenkomen? Dan is Van der Valk Hotel Princeville hét hotel waar u wilt verblijven. De business slaat op de zaalverhuur in Breda die dit hotel aanbiedt. U kiest uit 24 vergaderzalen waar u met uw collega’s wilt gaan brainstormen over nieuwe ideeën voor uw bedrijf terwijl u ondertussen voorzien wordt van goede catering. De pleasure slaat op het brede aanbod faciliteiten waarover dit hotel beschikt. Een goed voorbeeld is het heerlijk verwarmde zwembad en de ruime suites met badkamers vol wellnessfaciliteiten. Kortom: u komt niets tekort als u besluit uit alle hotels in Breda voor Van der Valk Hotel Princeville te kiezen!

Van bruiloften tot condoleances

De zaalverhuur in Breda gebruikt u niet alleen voor vergaderingen. U kunt ook één of meerdere zalen afhuren om een feest of condoleancemoment in te houden. Zo is dit hotel namelijk uitermate geschikt om uw bruiloftsreceptie en feest in te vieren. Al veel mensen zijn u hierin voorgegaan en daarom vindt u op de website van dit hotel ook diverse mooie foto’s van bruiloften. Ook voor de minder vrolijke momenten in ons leven, zoals bij een overlijden, is het fijn om zo’n zaal af te huren. U hoeft zich dan enkel bezig te houden met de gasten en de catering en de andere service wordt voor u geregeld. Dit maakt Van der Valk Hotel Princeville een van de unieke hotels in Breda. Er is nooit iets teveel en alles wordt met u besproken. U zult nooit voor verrassingen komen te staan als u besluit bij deze zaalverhuur in Breda een zaal te huren.

Maak een afspraak met de planners

Er staat een team vol feestplanners voor u klaar om u te helpen met het realiseren van al uw wensen. Bent u nog niet overtuigd waarom u van alle hotels in Breda het beste voor dit hotel kunt kiezen voor zowel ontspanning als werk of feesten? Dan helpen deze specialisten u graag met alle antwoorden op uw vragen. U neemt contact met hen op via de contactgegevens op hun website.